Expositie Joke Snijders

29 mei 2017 t/m 9 juni 2017 | Binnentuin 3, 4715RW Rucphen

Kosten: Gratis

Ruim 25 jaar geleden is Joke Snijders begonnen met het schilderen van katten. Inmiddels is haar werk uitgebreid met andere dieren zoals paarden, kippen, honden en vossen maar ook met bloemen. Meestal komt haar werk tot stand door het gebruik van acryl- en olieverf.

Joke Snijders heeft al heel wat exposities op haar naam staan. Waaronder de vertrekhal van de Holland Amerikalijn in Rotterdam, de Oude Pastorij in Essen Belgiƫ en ook een aantal keer in het Arboretum in Oudenbosch.

Van maandag 29 mei tot 9 juni zijn haar werken te zien in de burgerzaal van het dienstverleningscentrum van de Gemeente Rucphen. Burgemeester Marjolein van de Meer Mohr opent op maandag 29 mei 2017 om 15:00 de expositie. In deze tentoonstelling is ook een schilderij te zien van de hond van de burgemeester die Joke een aantal jaren geleden voor haar heeft geschilderd.

U kunt de expositie bekijken tijdens openingstijden van het gemeentehuis.