Taalcafé in Parrotia

23 mei 2017, 14:00 | Elke week | Bibliotheek VANnU, Markt 54, Roosendaal

Kosten: Gratis

Het Taalcafé vindt iedere dinsdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur plaats.

Het Taalcafé is bedoeld om mensen met een taalachterstand zoals bijvoorbeeld vluchtelingen of nieuwkomers de gelegenheid te bieden om de Nederlandse taal te oefenen. Er zullen vrijwilligers zijn waarmee men een gesprek kan aanknopen. Het Taalcafé is dus geen cursus of taalles.

In de praktijk blijkt dat mensen die Nederlandse les volgen buiten de lessituatie nauwelijks Nederlands spreken. Wij willen ze die gelegenheid bieden. Anderzijds willen wij ook Nederlanders die het leuk vinden om in gesprek te gaan met iemand uit een ander land uitnodigen. Alles zonder verplichtingen, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Iedereen is van harte welkom om deel te nemen.

Het Taalcafé is een initiatief van Humanitas West Brabant West (werkgroep Taalmaatjes) en de BibliotheekVANnU.

Ga voor meer informatie naar: www.humanitas.nl/afdeling/west-brabant-west.