Informatiebijeenkomst start leesgroep Nederlandse en vertaalde literatuur

Gepubliceerd op: 21 april 2017 09:40

Senia

Mooie boeken lezen, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten? Bij De Bibliotheek VANnU in Roosendaal is op woensdag 17 mei een informatiebijeenkomst over de oprichting van een leesgroep Nederlandse en vertaalde literatuur. Leidraad is een lijst van moderne en klassieke literatuur die is opgesteld door deskundigen.

De bijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, samen met de bibliotheek. Senia-leesgroepen lezen 6 à 7 boeken per jaar en bespreken die aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Belangstellenden zijn op 17 mei welkom bij De Bibliotheek VANnU, Markt 54 a, Roosendaal. Aanvang 10:30 uur. Na een informatief gedeelte worden er praktische afspraken gemaakt met mensen die in een nieuwe leesgroep willen stappen. Aanmelden bij karienhoefnagels@icloud.com of info@bibliotheekvannu.nl t.a.v. Tonny van Ostayen.