Jamie Nederpel presenteert boek bij bibliotheek VANnU Oudenbosch

Gepubliceerd op: 12 mei 2017 10:04

Jamie Nederpel

Als je dag-in-dag-uit met tegenzin naar je werk gaat, wat moet je dan doen? En als je werk niet leuk meer is, maar je geen alternatief weet, wat is dan de oplossing? Loopbaancoach Jamie Nederpel bespreekt deze en andere vragen in haar nieuwe boek ‘Het is altijd het goede weer’. Een boek vol inspiratie, hoop en inzichten die de lezer op lichtvoetige wijze de weg wijzen naar zijn eigen antwoorden op loopbaan- en levensvragen. Zaterdag 10 juni om 11.00 uur presenteert ze haar boek bij bibliotheek VANnU in haar woonplaats Oudenbosch.

In ‘Het is altijd het goede weer’ vertelt Jamie Nederpel over haar ervaringen met de mensen die zij de afgelopen jaren heeft begeleid in haar praktijk als wandelend loopbaancoach. Spitsvondig en verrassend legt ze verbinding tussen gebeurtenissen in haar dagelijks leven en adviezen over leven en loopbaan.

Ook is er ruimte voor mijmeringen, boekentips en gedachten die de moeite waard zijn om nader te onderzoeken. Het doel is steeds de lezer op weg te helpen in de zoektocht naar werk dat geen ‘moetje’ is, maar zin en plezier geeft aan het leven. Met ‘Het is altijd het goede weer’ kun je zelf je pad vinden naar werk dat past bij wie je van nature bent.

Inspiratie-artikelen
De teksten in het boek zijn een selectie uit de inspiratie-artikelen die Jamie Nederpel de afgelopen vier jaar schreef voor haar eigen website en die van brancheorganisatie Noloc voor loopbaanprofessionals. Alleen al op haar eigen website zijn deze meer dan 15.000 keer gelezen.

Tijdens de boekpresentatie geeft Jamie een interview en beantwoordt ze vragen uit het publiek over haar boek, over werken vanuit je natuur en over het schrijfproces. Ook zal ze boeken signeren. De bibliotheekmedewerkers zorgen voor koffie en thee.

Aanmelden hoeft niet. Wil je verzekerd zijn van een boek, stuur dan een e-mail naar contact@jamienederpel.nl, dan zorgt
Jamie voor voldoende boeken

Jamie Nederpel (38) woont in Oudenbosch en heeft een praktijk als wandelend loopbaancoach (www.jamienederpel.nl). Ze geeft lezingen, workshops en trainingen – binnen én buiten – en schrijft artikelen.