Kom jij luisteren naar het verhaal van Beer en Staartje?

Gepubliceerd op: 1 mei 2017 10:00

Week van ons water in Brabant

Op zaterdag 13 mei komt kinderburgemeester Elise voorlezen uit het boekje ‘Beer en Staartje’. Beer is een jongetje dat zijn knuffel Staartje kwijtraakt als hij de wc doortrekt. Terwijl het muizebeest een avontuur beleeft in het rioolstelsel, zoekt het jongetje bovengronds naar zijn knuffel en ontmoet wonderlijke schepsels. Ben jij benieuwd naar dit verhaal?

Kom dan luisteren naar de kinderburgemeester!

Ze begint met voorlezen om 10.00 uur in onze bibliotheek in Oud Gastel. Om 10.30 uur leest ze nog een keer voor uit ‘Beer en Staartje’.

Daarna vertrekt Elise naar de bibliotheek in Oudenbosch waar je zowel om 12.00 uur als om 12.30 uur naar haar kan komen luisteren.

Kun je er zaterdag 13 mei niet bij zijn? Geen paniek, want na afloop krijgen onze bibliotheken ook een aantal exemplaren van het boek over ‘Beer en Staartje’ cadeau. Je kunt het dus altijd lenen.

Meer informatie vind je op www.weekvanonswaterinbrabant.nl.