Walk&Talk: dé netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden

Gepubliceerd op: 16 januari 2017 14:54

Op zoek naar (ander) werk? Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken! De Walk&Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Een plek waar je ervaringen kan uitwisselen én waar tijdens elke bijeenkomst een specifiek thema belicht wordt.

Met de Walk&Talk geeft de Bibliotheek VANnU werkzoekenden een kans om op een laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. De Walk&Talk bij de Bibliotheek VANnU is op elke derde maandagochtend van de maand van 10 tot 12 uur. De volgende Walk&Talk vindt plaats op maandag 19 juni

Wandelcoach Jamie Nederpel is onze spreker.

Bij loopbaancoaching in de natuur praat je met je coach terwijl je wandelt door de natuurlijke omgeving. De rust van de natuur zorgt dat er ruimte komt in je hoofd voor inzicht  in jezelf en voor nieuwe gedachten over je werk en carrière.

De bibliotheek opent op maandag om 10.00 uur. Voor de bezoekers van de Walk&Talk is de deur tussen 9.30 en 10.00 uur geopend.
Aanmelden mag (maar hoeft niet).

Info en aanmelden via Ingeborg van Boven: i.vanboven@bibliotheekvannu.nl