E-books lenen

U kunt duizenden e-books lenen bij de bibliotheek, zoals thrillers, romans, maar ook non-fictie. E-books zijn te leen als u een Lekker lezen+, Eindeloos genieten of Jeugd- abonnement heeft (Voordelig ontdekken en Lekker lezen abonnees kunnen 6 e-books per jaar lenen).

De e-books zijn te leen voor vrijwel alle bekende apparaten.  

Bent u nog geen lid en wilt u starten met e-books lenen?

Stap voor stap uitleg over het lenen van e-books

1. Om e-books te lenen maakt u eerst hier een webaccount aan.

2. Wilt u de e-books lezen op een tablet of smartphone? Download hier de speciale Bibliotheek leesapp.  

3. Voor het lezen van e-books op uw e-reader moet u eerst een aantal stappen doorlopen om de e-books op uw e-reader te kunnen zetten. Lees daarvoor hier de uitgebreide uitleg.  

Heeft u vragen of komt u er niet uit? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

U kunt 10 e-books tegelijkertijd lenen en deze zijn 3 weken voor u beschikbaar, na 3 weken verdwijnt het e-book vanzelf van uw apparaat. U kunt e-books niet eerder 'inleveren'.

E-books Nieuw

Digitale prentenboeken van Bereslim

Bekijk nu de digitale prentenboeken van Bereslim voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Er is keuze uit wel 60 titels. Druk op de knop hieronder en dan krijg je een code om drie weken toegang te krijgen tot de digitale prentenboeken. 

E-books eregalerij

De eBooks eregalerij bevat een selectie van meesterwerken van schrijvers uit Het Pantheon, de permanente tentoonstelling in het Letterkundig Museum met hoogtepunten uit 1.000 jaar Nederlandstalige literatuur.

E-books lenen

Digitale luisterboeken

Met de LuisterBieb App geniet u van de beste digitale luisterboeken. U kunt altijd lekker luisteren, waar u ook bent, gratis en offline.