Belastingaangifte en inloopspreekuren

belastingaangifte en inloopspreekuren

Kunt u hulp gebruiken bij uw belastingaangifte of heeft u vragen over uw uitkering, arbeidscontract, zorgtoeslag of huurtoeslag, energierekening, aankoop via internet, echtscheiding, huurovereenkomst? Klik dan door voor gratis inloopspreekuren in uw gemeente.

Klik en Tik

 

 

 

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Tweedehands koopjes, informatie van de overheid, belastingaangifte en bankzaken gaan via internet. De cursus: 'Het internet op' helpt u gebruik te maken van deze nieuwe mogelijkheden.

Workshop werk.nl

Bent u werkzoekende en/of heeft u een WW-uitkering? Wilt u meer uitleg over werk.nl en de werkmap van UWV? Of heeft u moeite met het gebruik van een computer? Het UWV  biedt u een gratis workshop aan.   

Digisterker

Gratis cursus digisterker.

Vindt u het lastig om met de websites van de overheid te werken of uw DigiD te gebruiken? De gratis cursus Digisterker helpt u op weg.  

Koffiepauze voor werkzoekenden

Wilt u ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden? Sollicitatie en netwerk-tips delen? Dan kan tijdens de Walk&Talk-bijeenkomsten in de centrale bibliotheek in Roosendaal.

Blijf je ontwikkelen

online bibliotheek

Timemanagement, omgaan met stress of toch een cursus Spaans? Als lid van de Bibliotheek kunt u vanaf 14 november 2016 een jaar lang 2 cursussen volgen én krijgt u elke maand een korte cursus cadeau!

De Slimme Nieuwslezer

De Slimme Nieuwslezer is een online leermiddel waarmee mensen, die moeite hebben met lezen en schrijven, teksten beter en sneller leren begrijpen. Het programma haalt voortdurend nieuwsberichten van het internet.