Klik en Tik

Klik & Tik

 

 

 

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Tweedehands koopjes, informatie van de overheid, belastingaangifte en bankzaken gaan via internet. De cursus: 'Het internet op' helpt u gebruik te maken van deze nieuwe mogelijkheden.

Workshop werk.nl

Bent u werkzoekende en/of heeft u een WW-uitkering? Wilt u meer uitleg over werk.nl en de werkmap van UWV? Of heeft u moeite met het gebruik van een computer? Het UWV  biedt u een gratis workshop aan.   

Digisterker

Gratis cursus digisterker.

Vindt u het lastig om met de websites van de overheid te werken of uw DigiD te gebruiken? De gratis cursus Digisterker helpt u op weg.  

Koffiepauze voor werkzoekenden

Wilt u ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden? Sollicitatie en netwerk-tips delen? Dan kan tijdens de Walk&Talk-bijeenkomsten in de centrale bibliotheek in Roosendaal.

Blijf je ontwikkelen

online bibliotheek

Per 1 januari 2019 stopt de online Bibliotheek met de cursussen. Dit betekent dat je in 2019 helaas geen nieuwe cursus meer kunt starten.

Ben je in 2018 gestart met een cursus? Dan kun je deze gewoon afmaken in 2019.

De Slimme Nieuwslezer

De Slimme Nieuwslezer is een online leermiddel waarmee mensen, die moeite hebben met lezen en schrijven, teksten beter en sneller leren begrijpen. Het programma haalt voortdurend nieuwsberichten van het internet.