Resultaat 41 - 50 (van 584)

• CoderDojo Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | Medialab, Bibliotheek Roosendaal

Tijdens een CoderDojo ontmoet je deelnemers met dezelfde interesses. Onderling deel je je kennis met elkaar en maak je nieuwe dingen.

• Rechtswinkel Zuidwest-Nederland Bekijk details

Van 12:00 tot 14:00 | Elke week | Parrotia, Markt 54, Roosendaal

Rechtswinkel Zuidwest-Nederland is een stichting met een team van rechtenstudenten die u weer op weg kunnen helpen als u problemen heeft met het recht.

• Lezing autisme en media in Roosendaal Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek Roosendaal, Markt 54a

Bij Bibliotheek VANnU On Tour: Lezing over autisme en ADHD door Brigitte en Monique van iQ Coaches in jouw bibliotheek tijdens de Media Ukkie Dagen.

• Media Ukkie speelmiddag - Rucphen Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Rucphen, Binnentuin 3

Speciaal voor de Media Ukkie Dagen gaan we niet alleen voorlezen, maar kunnen ouders en kinderen ook spelen met andere media.

• Kennisbijeenkomst dementie Zevenbergen Bekijk details

Van 13:30 tot 16:30 | Bibliotheek VANnU Zevenbergen

'Een dementheek is meer dan een kast met boeken' Op maandag 8 april vindt in de Bibliotheek VANnU Zevenbergen een kennis- en inspiratiebijeenkomst plaats over de rol van de bibliotheek in het dementievriendelijke netwerk.

• Breien in Oudenbosch Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Elke week | Bibliotheek VANnU, Sint Annaplein 3, Oudenbosch

Kom met elkaar breien (en haken) bij Bibliotheek VANnU in Oudenbosch.

• Taalpunt in Parrotia Bekijk details

Van 14:00 tot 16:30 | Elke week | Bibliotheek VANnU, Markt 54A, 4701 PH Roosendaal

Een Taalpunt is dé plek waar iedereen terecht kan met vragen over basisvaardigheden. In Parrotia is het Taalpunt elke maandag en donderdag geopend.

• Taalpunt Kalsdonk Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | Gezondheidsplein, Heilig Hartplein 38, 4702 RE, Roosendaal

Een Taalpunt is dé plek waar iedereen terecht kan met vragen over basisvaardigheden. U kunt er informatie krijgen over een passende (digi)taalcursus en u kunt er oefenen met taal. Het Taalpunt is er ook voor vrijwilligers. Zij kunnen er bijvoorbeeld terecht voor geschikt lesmateriaal voor hun cursist(en). Op dinsdag van 9.30-11.30 uur bent u van harte welkom bij het Taalpunt Kalsdonk.

di 09 apr

• Taalcafé in Parrotia Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Elke week | Bibliotheek VANnU, Markt 54, Roosendaal

Het Taalcafé vindt iedere dinsdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur plaats.

di 09 apr

• Haakcafé Roosendaal Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek VANnU, Markt 54, Roosendaal

Kom met elkaar haken (en breien) bij Bibliotheek VANnU in Roosendaal.

wo 10 apr