Resultaat 1 - 10 (van 185)

• Taalpunt Westrand Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | Huis van de Westrand, Sint Lucasplein 2a, 4703 HZ Roosendaal

Een Taalpunt is dé plek waar iedereen terecht kan met vragen over basisvaardigheden. Je kunt er informatie krijgen over een passende (digi)taalcursus en je kunt er oefenen met taal. Het Taalpunt is er ook voor vrijwilligers. Zij kunnen er bijvoorbeeld terecht voor geschikt lesmateriaal voor hun cursist(en). Op vrijdag van 9.00-11.00 uur bent u van harte welkom bij het Taalpunt Westrand.

vr 20 okt

• Een Korte Cursus Geluk Bekijk details

18:30 | Bibliotheek VANnU, Kasteelweg 3, 4761 BN Zevenbergen

Sommige mensen hebben alle geluk van de wereld. Hun zit altijd alles mee. Hoe kan dat toch? Dat wil ik ook wel leren! Wat moet ik doen? Hoe pak ik dat aan? Wat heb ik ervoor nodig?

vr 20 okt

• Poolse Dag van Tweetaligheid in Parrotia Bekijk details

Van 10:00 tot 13:00 | Markt 54a, 4701PH, Roosendaal

Op zaterdag 21 oktober organiseert de Poolse School Roosendaal een preview van de Poolse Dag van Tweetaligheid.

za 21 okt

• Taalpunt Kalsdonk Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | Heilig Hartplein 35, Roosendaal

Een Taalpunt is dé plek waar iedereen terecht kan met vragen over basisvaardigheden. Je kunt er informatie krijgen over een passende (digi)taalcursus en je kunt er oefenen met taal. Het Taalpunt is er ook voor vrijwilligers. Zij kunnen er bijvoorbeeld terecht voor geschikt lesmateriaal voor hun cursist(en). Elke dinsdag van 9.30-11.30 uur bent u van harte welkom bij het Taalpunt in het Gezondheidscentrum Kalsdonk.

di 24 okt

• Voorlezen voor peuters in Willemstad Bekijk details

10:00 | Buurthuis Irene, Grimhoek 15, 4797AJ Willemstad

Op woensdag 25 oktober wordt er in Buurthuis Irene voorgelezen aan peuters en kleuters.

wo 25 okt

• Voorlezen en spelen met media in Rucphen Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Rucphen, Binnentuin 3 4715RW Rucphen

Er wordt voorgelezen uit een mooi prentenboek. Rondom dit boek gaan we ook spelen met media. Na het voorlezen kunnen ouder en kind aan de slag op de tablets met speciaal geselecteerde apps. Ook krijgen ouders tips mee voor leuke passende digitale media voor kleine kinderen.

wo 25 okt

• De Schrijftafel: Schuif aan en schrijf een verhaal! Bekijk details

26 oktober 2017 | Bibliotheek VANnU, Markt 54, Roosendaal

Bij De Schrijftafel doet u ideeën op. U krijgt hulp door opstartoefeningen en binnen de kortste keren staat er een tekst op papier. Het is een plezier om te ontdekken hoe verschillend ieder over een onderwerp schrijft en wat voor verrassende teksten het schrijven oplevert. Reacties op uw werk helpen om een eigen schrijfstijl te ontwikkelen. Doe daarom mee met De Schrijftafel! Er zijn nog twee plaatsen vrij.

• Peutervoorleesuurtje - Zevenbergen Bekijk details

10:00 | Bibliotheek VANnU, Kasteelweg 3, Zevenbergen

Donderdag 26 oktober wordt er van 10.00-11.00 uur voorgelezen aan peuters. Centraal staat het boek “Het griezelfeest” van Liesbet Slegers.

• Taalpunt Zevenbergen Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Elke week | Bibliotheek Zevenbergen, Kasteelweg 3, 4761 BN Zevenbergen

Een Taalpunt is dé plek waar iedereen terecht kan met vragen over basisvaardigheden. Je kunt er informatie krijgen over een passende (digi)taalcursus en je kunt er oefenen met taal. Het Taalpunt is er ook voor vrijwilligers. Zij kunnen er bijvoorbeeld terecht voor geschikt lesmateriaal voor hun cursist(en). Op donderdag van 11.00 - 13.00 uur bent u van harte welkom bij het Taalpunt in de bibliotheek van Zevenbergen.

• Lezing hooggevoeligheid Bekijk details

13 oktober 2017, 18:30 t/m 27 oktober 2017, 20:00 | Kasteelweg 3, 4761BN Zevenbergen

Op vrijdagavond 13 en 27 oktober is er de mogelijkheid om een lezing bij te wonen over hooggevoelig zijn en hoe mooi deze karaktereigenschap zich kan ontwikkelen als u deze (beter) begrijpt.

13 okt t/m 27 okt