Resultaat 1 - 10 (van 257)

• Taalpunt Kalsdonk Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | Gezondheidsplein Kalsdonk, H. Hartplein 38, 4702 RE Roosendaal

Een Taalpunt is dé plek waar iedereen terecht kan met vragen over basisvaardigheden. U kunt er informatie krijgen over een passende (digi)taalcursus en er zijn vaak computers om op te oefenen. Het Taalhuis is er ook voor vrijwilligers. Zij kunnen er bijvoorbeeld terecht voor geschikt lesmateriaal voor hun cursist(en). Van 9.30-11.30 uur bent u van harte welkom bij het Gezondheidsplein Kalsdonk.

di 19 dec

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | Heilig Hartplein 35, Roosendaal

Een Taalpunt is dé plek waar iedereen terecht kan met vragen over basisvaardigheden. Je kunt er informatie krijgen over een passende (digi)taalcursus en je kunt er oefenen met taal. Het Taalpunt is er ook voor vrijwilligers. Zij kunnen er bijvoorbeeld terecht voor geschikt lesmateriaal voor hun cursist(en). Elke dinsdag van 9.30-11.30 uur bent u van harte welkom bij het Taalpunt in het Gezondheidscentrum Kalsdonk.

di 19 dec

• De Schrijftafel: Schuif aan en schrijf een verhaal! Bekijk details

21 december 2017 | Bibliotheek VANnU, Markt 54, Roosendaal

Bij De Schrijftafel doet u ideeën op. U krijgt hulp door opstartoefeningen en binnen de kortste keren staat er een tekst op papier. Het is een plezier om te ontdekken hoe verschillend ieder over een onderwerp schrijft en wat voor verrassende teksten het schrijven oplevert. Reacties op uw werk helpen om een eigen schrijfstijl te ontwikkelen. Doe daarom mee met De Schrijftafel! Er zijn nog twee plaatsen vrij.

do 21 dec

• Taalpunt Zevenbergen Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Elke week | Bibliotheek Zevenbergen, Kasteelweg 3, 4761 BN Zevenbergen

Een Taalpunt is dé plek waar iedereen terecht kan met vragen over basisvaardigheden. Je kunt er informatie krijgen over een passende (digi)taalcursus en je kunt er oefenen met taal. Het Taalpunt is er ook voor vrijwilligers. Zij kunnen er bijvoorbeeld terecht voor geschikt lesmateriaal voor hun cursist(en). Op donderdag van 11.00 - 13.00 uur bent u van harte welkom bij het Taalpunt in de bibliotheek van Zevenbergen.

do 21 dec

• Taalpunt Oudenbosch Bekijk details

Van 14:00 tot 16:30 | Elke week | Bibliotheek Oudenbosch St. Annaplein 3, 4731 HN Oudenbosch

Taalpunt Oudenbosch is iedere vrijdagmiddag geopend van 14:00 tot 16:30.

vr 22 dec

di 26 dec

• Voorlezen en spelen met media in Rucphen Bekijk details

Van 11:15 tot 12:15 | Bibliotheek Rucphen, Binnentuin 3 4715RW Rucphen

Er wordt voorgelezen uit een mooi prentenboek. Rondom dit boek gaan we ook spelen met media. Na het voorlezen kunnen ouder en kind aan de slag op de tablets met speciaal geselecteerde apps. Ook krijgen ouders tips mee voor leuke passende digitale media voor kleine kinderen.

wo 27 dec

• Taalpunt Zevenbergen Bekijk details

do 28 dec

• Vaders voor Lezen Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Bibliotheek Oudenbosch

Elke maand lezen vaders voor in de bibliotheek van Oudenbosch!

za 30 dec

di 02 jan