Kookboekenproeverij

20 december 2019, van 17:00 tot 20:00 | Bibliotheek VANnU, Markt 54a

Kosten: Gratis

Op vrijdag 20 december krijg je bij Bibliotheek Roosendaal alvast een voorproefje op de feestdagen. We horen de mooiste verhalen achter elkaars recepten én genieten samen van elkaars gerechten. De avond start om 17.00.

Deze editie van de boekenproeverij is een speciale. Niet alleen draait deze proeverij om kookboeken, ook mag je zelf een favoriet feestgerecht en bijbehorend recept meenemen. Tussen 17.00 en 20.00 gaan we met elkaar in gesprek over de verhalen achter onze recepten. Natuurlijk is er ook tijd genoeg om te proeven van elkaars gerechten! Aan het eind van de avond kiezen we samen een winnaar, die een prachtige prijs krijgt. Kortom, een avond waarbij lekker eten en gezelligheid centraal staan!

Waar: Bibliotheek Roosendaal, Markt 54a
Wanneer: Vrijdag 20 december
Tijd: 17.00 - 20.00 uur
De activiteit is gratis, maar meld je wel even aan!