Bibliotheek on Tour: Vincent Corjanus in Zevenbergen

31 januari 2020, van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Zevenbergen, Kasteelweg 3

Kosten: Gratis

Gedichtendag is hét poëziefeest van Nederland en Vlaanderen. Ieder jaar staat de poëzie een dag lang in het zonnetje, dit jaar is dat op 30 januari. Wij willen die dag natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, en daarom brengt dichter Vincent Corjanus op vrijdag 31 januari een bezoek aan Bibliotheek Zevenbergen.

Vincent Corjanus (1995) staat al jarenlang garant voor een poëtisch spektakel. Met zijn gevoelige liedjes en gedichtjes draait hij al meer dan zeven jaar mee. Corjanus schreef 5 dichtbundels en hij bracht vorig jaar de cd ‘Laten We Het Thuis Noemen’ uit. Deze maand verscheen zijn zesde dichtbundel ‘Hartenwacht’ . De gelijknamige tour (De Hartenwacht Tour) is op 20 april afgetrapt in Leeuwarden. Samen met het publiek gaat de zanger op Hartenwacht staan. Een reis door zowel het hart als het hoofd. Om telkens weer een nieuwe balans te vinden. ‘Het moment is daar… Waar je ook zweeft… Enkel wanneer je zoekt om niets te vinden...' Voor het nieuwe programma schreef de zanger talloze nieuwe liedjes zoals: 'Romeo en Juliet', 'De Grote Verdwijntruc' en 'Slapen op Woorden'. Het zijn liedjes die ontroeren en beklijven. Daarnaast doet Corjanus ook een greep uit oud werk.

Waar: Bibliotheek Zevenbergen, Kasteelweg 3
Wanneer: Vrijdag 31 januari
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
Kosten: Gratis, maar meld je wel even aan! Dit kan door te mailen naar zevenbergen@bibliotheekvannu.nl.

Vincent Corjanus in Bibliotheek Oudenbosch
Vincent Corjanus in Bibliotheek Roosendaal