Boekenproeverij Oudenbosch

20 september 2019, van 19:00 tot 20:00 | Bibliotheek Oudenbosch, Sint Annaplein 3, Oudenbosch

Kosten: Gratis

Op vrijdagavond 20 september organiseren we in Bibliotheek Oudenbosch een boekenproeverij met Simone Dirven als gast.

De smaak van.... Simone Dirven

In de bibliotheek hebben we een speciale activiteit "De smaak van..." waarin afwisselend meer of minder bekende Halderbergenaren een selectie van hun favoriete boeken/films presenteren aan bezoekers. In de Halderbergse Cultuurmaand hebben wij Simone Dirven te gast. Zij is bekend van onder meer het Parelpad en andere erfgoedactiviteiten in Oudenbosch.

Alle boeken zijn in de bibliotheek verkrijgbaar en kan je meteen lenen.

Wat is een boekenproeverij?

Het is de bedoeling dat er in ongedwongen sfeer een uitwisseling ontstaat, waarbij we elkaar vertellen waarom een bepaald boek ons aanspreekt. Het zou toch mooi zijn, als je juist een boek gaat lezen van een schrijver of een genre dat je nog niet kent. Laat je dus verrassen!

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor de Boekenproeverij, zodat wij weten voor hoeveel mensen wij koffie/thee met lekkers mogen klaarzetten.

Waar: Bibliotheek Oudenbosch
Wanneer: Vrijdag 20 september
Tijd: 19:00-20:00 uur (inloop vanaf 18:30 uur)
Entree: gratis