CoderDojo

21 februari 2019, van 15:30 tot 17:30 | Medialab, Bibliotheek Roosendaal

Kosten: gratis

Tijdens een CoderDojo ontmoet je deelnemers met dezelfde interesses. Onderling deel je je kennis met elkaar en maak je nieuwe dingen.

CoderDojo

Ben jij tussen de 7 en 17 jaar? Doe dan gratis mee aan CoderDojo. Tijdens een Dojo ontmoet je deelnemers met dezelfde interesses. Onderling deel je je kennis met elkaar en maak je nieuwe dingen op je eigen laptop. Die moet je dus wel meenemen! 

De eerste volgende data zijn:

Datum: Donderdag 21 februari van 15.30 uur tot 17.30 uur
Onderwerp: Scratch, programmeer zelf een animatie, game of video. Studenten van het Zoomvliet College zullen assisteren.

Datum: Vrijdag 8 maart van 14.00 uur tot 16.00 uur
Onderwerp: programmeren

 

 

 

Meer over Coderdojo

CoderDojo’s worden niet alleen in Roosendaal gehouden! Over de hele wereld hebben mensen de mogelijkheid om deel te nemen aan Coderdojo’s in allerlei soorten en maten. De Dojo’s worden opgezet en georganiseerd door vrijwilligers. Wereldwijd hebben we een breed netwerk aan vrijwilligers en daarom zijn we in de mogelijkheid om veel nadruk te leggen op open source en gratis software. CoderDojo heeft maar één regel: “Boven Alles: Wees Cool!”. Pesten, liegen en mensen hun tijd verdoen is niet cool. Interesse om CoderDojo vrijwilliger te worden? Stuur ons een berichtje!