CoderDojo 3D printen

16 maart 2019, van 10:30 tot 12:30 | Medialab, Bibliotheek Roosendaal

Kosten: gratis

Tijdens deze CoderDojo gaan we aan de slag met het maken van 3D-afbeeldingen en uitprinten. Met behulp van het gratis online programma Tinkercad maken de deelnemers zelf hun eigen creaties.

CoderDojo

Ben jij tussen de 7 en 17 jaar? Doe dan gratis mee aan CoderDojo. Tijdens een Dojo ontmoet je deelnemers met dezelfde interesses. Onderling deel je je kennis met elkaar en maak je nieuwe dingen op je eigen laptop. Die moet je dus wel meenemen! 

Elke tweede zaterdag van de maand gaan we aan de slag met de 3D printer. Zorg dat jij je op tijd opgeeft om bij deze Coderdojo aanwezig te zijn. 

 

 

 

Meer over Coderdojo

CoderDojo’s worden niet alleen in Roosendaal gehouden! Over de hele wereld hebben mensen de mogelijkheid om deel te nemen aan Coderdojo’s in allerlei soorten en maten. De Dojo’s worden opgezet en georganiseerd door vrijwilligers. Wereldwijd hebben we een breed netwerk aan vrijwilligers en daarom zijn we in de mogelijkheid om veel nadruk te leggen op open source en gratis software. CoderDojo heeft maar één regel: “Boven Alles: Wees Cool!”. Pesten, liegen en mensen hun tijd verdoen is niet cool.

Interesse om CoderDojo vrijwilliger te worden? Stuur ons een berichtje!