Gratis leren programmeren

28 december 2019, van 10:30 tot 12:30 | Medialab, Bibliotheek Roosendaal, Markt 54A

Kosten: gratis

Elke laatste zaterdag van de maand kun je bij de CoderDojo Roosendaal gratis leren programmeren, 3D printen/ontwerpen, en nog veel meer.

CoderDojo Roosendaal

CoderDojo is een open source, door vrijwilligers opgezette, beweging. CoderDojo staat voor het houden van gratis, non-profit development clubs en reguliere sessies voor jonge mensen. Omdat CoderDojo open source is kan de invulling van elke Dojo anders zijn.

Heb je een laptop? Neem deze dan mee!

Word fan van onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom deze Dojo. Of meld je aan voor de Medialab nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten.

Meer over Coderdojo

Bij CoderDojo kunnen kinderen van 7 t/m 17 jaar gratis leren programmeren. Dit wordt helemaal gratis verzorgd door vrijwilligers! CoderDojo is een open source, door vrijwilligers opgezette, beweging. CoderDojo staat voor het houden van gratis sessies voor jonge mensen. Omdat CoderDojo open source is kan de invulling van elke Dojo anders zijn.

Interesse om CoderDojo vrijwilliger te worden? Stuur ons een berichtje!

Meer medialab-activiteiten

• Gratis leren programmeren Bekijk details

25 januari 2020, van 10:30 tot 12:30 | Medialab, Bibliotheek Roosendaal, Markt 54A

• Gratis leren programmeren Bekijk details