Cursus over de overgang

19 oktober 2018, 14:00 t/m 7 december 2018, 15:30 | Bibliotheek VANnU, Sint Annaplein 3, Oudenbosch

Kosten: € 95

Florence Gaillard is te gast bij Bibliotheek VANnU voor een cursus over de overgang. Ben jij in de overgang? Dan is deze cursus iets voor jou.

De overgang is een van de grootste veranderingen in het leven van vrouwen. Het kan een heel lastige periode zijn. Met bekende klachten als opvliegers, stemmingswisselingen en heftige en onregelmatige menstruaties. Maar ook met minder bekende klachten als:

• Depressieve gevoelens, het niet meer zien zitten, burn-out
  • Angstige gevoelens, paniekaanvallen
  • Slapeloosheid en ernstige vermoeidheid
  • Overgewicht en niet meer af kunnen vallen
  • Je af willen sluiten, nergens meer naar toe willen
  • Onzekerheid over jezelf, je lichaam, over de toekomst

Florence Gaillard is coach en trainer voor vrouwen in de overgang. Zij geeft de cursus in de bibliotheek van Oudenbosch, met als onderwerpen: Wat is de overgang precies? Welke klachten kun je verwachten? Wat is er aan te doen? Wat kun je zelf doen om gezondheidsrisico’s te beperken?

Ook leer je hoe je zelf heel veel kunt doen om klachten te beperken. Na de overgang heb je nog zo’n 30 jaar voor de boeg. Dat moeten wel de mooiste jaren van je leven worden. Hoe je daar een voorschot op neemt, leer je in deze cursus. Kortom: een cursus over de overgang en alles wat er bij komt kijken.

De cursus start op vrijdag 19 oktober wekelijks van 14.00 tot 15.30 uur in trainingsruimte van de Bibliotheek VANnU in Oudenbosch.
Kosten voor de cursus bedragen €95,- voor 8 bijeenkomsten.

Aanmelden voor de cursus via de bibliotheek of direct bij Florence Gaillard via: florence@overgangscoach.nl