De Leessalon

11 oktober 2018 | Elke 2 weken | Bibliotheek VANnU, Markt 54, Roosendaal

Kosten: € 120,-

Voor wie graag leest en samen met anderen dieper op een boek in wil gaan, start donderdag 27 september een literatuurcursus in Bibliotheek Roosendaal.

De leessalon is een leescursus waarin we komende herfst en de winter tussen de boeken praten over boeken. De cursus gaat in op vragen als: wat is het bijzondere aan de manier waarop een verhaal wordt verteld in een roman, wat is de diepere laag, waarom spreekt het ene boek je aan en het andere niet? Ook: hoe lees je een gedicht of welk totaalbeeld krijg je als je meerdere boeken leest van één schrijver?

”Zoveel boeken, zoveel smaken”
Op het gevarieerde menu staan vijf romans, twee thema’s en verschillende boeken van één schrijver. Bibliotheek VANnU is, met al die boeken om je heen, de perfecte omgeving om literaire werken te bespreken.

De docente Nederlandse literatuur en culturele vorming Ine Stohr zorgt voor de programmering, leesopdrachten en achtergronden. Ze leidt de groep en geeft ruimte voor eigen inbreng.

Start: 27 september 2018
Tijd: 12 donderdagochtenden: 9.00 - 11.30 uur om de 14 dagen
Plaats: Bibliotheek VANnU, Markt 54, Roosendaal.
Kosten: € 120 (2 x60)

Meer informatie: 0165-550689 of E mail: inestohrzautsen@gmail.com.