Seminar gezonde leefstijl - #DrSultanTalks

27 oktober 2018, van 16:00 tot 17:00 | Bibliotheek VANnU, centrale vestiging, Markt 54A, Roosendaal

kikker viert de lente

3xD (Dik, Dom en Druk) - De social media jetlag

DrSultanTalks gaat met actuele onderwerpen aan de slag. Kinderarts Sultan Duyar, Bibliotheek VANnU Roosendaal, JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) en GGD West-Brabant organiseren gezamenlijk een aantal interactieve discussieavonden. Daarin komen hedendaagse gezondheidsthema’s aan bod met nadruk op een gezonde leefstijl, beweging en zorg.

De derde discussie zal in de middag plaatsvinden op zaterdag 27 oktober 2018 met als thema ‘3xD (Dik, Dom en Druk) - De social media jetlag’. Benieuwd? Zin om mee te praten, mee te doen of te luisteren?

Locatie: theaterzaal Parrotia Bibliotheek VANnU, Markt 54 Roosendaal
Wanneer: zaterdag 27 oktober van 16:00 tot 17:00 uur (inloop vanaf 15:30)

Heb je niets met social media? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte, want later volgt er nog een discussieavond:

'Thuiszittende kinderen met autisme is niet OK' - Vrijdag 9 november 2018