Seminar gezonde leefstijl - #DrSultanTalks

5 oktober 2018, van 19:00 tot 20:00 | Bibliotheek VANnU, centrale vestiging, Markt 54A, Roosendaal

kikker viert de lente

Een eenzaam kind is niet hip

'Een eenzaam kind is niet hip' door #DrSultanTalks

DrSultanTalks gaat met actuele onderwerpen aan de slag. Kinderarts Sultan Duyar, Bibliotheek VANnU Roosendaal, JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) en GGD West-Brabant organiseren gezamenlijk een aantal interactieve discussieavonden. Daarin komen hedendaagse gezondheidsthema’s aan bod met nadruk op een gezonde leefstijl, beweging en zorg.

De tweede discussieavond is op vrijdag 5 oktober 2018 met als thema ‘Een eenzaam kind is niet hip’. Benieuwd? Zin om mee te praten, mee te doen of te luisteren?

Locatie: theaterzaal Parrotia Bibliotheek VANnU, Markt 54 Roosendaal
Wanneer: vrijdag 5 oktober van 19:00 tot 20:00 uur (inloop vanaf 18:30)

Heb je niets met eenzaamheid van kinderen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte, want later volgen nog:

'3 x D (Dik, Dom en Druk), de sociale media jetlag' - Zaterdag 27 oktober 2018
'Thuiszittende kinderen met autisme is niet OK' - Vrijdag 9 november 2018