Expositie fotograaf Marcel Otterspeer

27 augustus 2019, 10:00 t/m 28 september 2019, 17:00 | Bibliotheek Zevenbergen, Kasteelweg 3

Kosten: gratis

Marcel Otterspeer is een bekende fotograaf in de gemeente Moerdijk. Met zijn eigen stijl in compositie en timing, weet hij mensen te enthousiasmeren en te prikkelen om bijvoorbeeld over nieuws te discussiëren. Een groot deel van zijn journalistiek werk wordt dagelijks gepubliceerd in diverse media zoals BNDeStem, Brabants Dagblad en het AD.

Inwoners van de gemeente Moerdijk kennen deze fotograaf ook van treffende reportages op het vlak van ‘cultuur’, ‘sport’, ‘mensen’ en ‘natuur & landschap’. Waar past een expositie van een fotograaf die de camera inzet als instrument om verhalen te vertellen, nu beter dan op een plek waar het draait om de kracht van verhalen (precies de bieb). Van juli t/m september kun je in de leeszaal/internetcafé van Bibliotheek VANnU Zevenbergen een selectie van zijn indrukwekkende portfolio bekijken. www.otterspeer.com.

Waar: Bibliotheek Zevenbergen, Kasteelweg 3
Wanneer: Tijdens openingstijden