Expositie 'Photovoice'

10 februari 2020 t/m 28 februari 2020 | Bibliotheek Roosendaal, Markt 54a

Kosten: Gratis

Op maandag 10 februari om 13.00 uur vindt de opening van de expositie Photovoice plaats in Bibliotheek Roosendaal. Photovoice geeft mensen met ervaring in de geestelijke gezondheidszorg een stem. Zij vertellen hun verhaal door middel van foto’s. Aanmelden voor deze opening is niet nodig, hapjes en drankjes staan klaar!

Photovoice geeft mensen met ervaring in de geestelijke gezondheidszorg (ggz) een stem. Zij delen hun verhaal door middel van foto’s. Deze foto’s, afkomstig van verschillende cliënten van GGZ WNB, zijn bijeen gebracht en vormen een prachtige en persoonlijke expositie.

Er bestaat veel onwetendheid over psychische kwetsbaarheden. Door deze onwetendheid kunnen er vooroordelen, stigmatisering en discriminatie ontstaan. Door ervaringen met het hebben van een psychische kwetsbaarheid te delen, kan een deel van de onwetendheid worden weggehaald. Onwetendheid wordt dan weten, begrijpen of beter kunnen inleven.

Iedereen is van harte welkom om de opening van deze expositie bij te wonen in Bibliotheek Roosendaal. De expositie is daarna te zien tot 28 februari 2020. De expositie is mogelijk gemaakt door ZonMw.

Waar: Bibliotheek Roosendaal, Markt 54a
Wanneer: Van maandag 10 februari tot vrijdag 28 februari