Gratis expositie 'Van dissociaties naar depressie' van Sarike Guillard

12 januari 2019, 14:00 t/m 31 januari 2019, 16:00 | Bibliotheek Roosendaal, centrale vestiging, Markt 54A, Roosendaal

Kom naar de gratis expositie 'Van dissociaties naar depressie'.

Nadat Sarike Guillard's zoon Amic vorig jaar geboren was, raakte zij langzaam in een depressie.
Sarike vertelt: "Sinds mijn 13e levensjaar heb ik allerlei problemen gehad waarbij niemand contact met mij kreeg. Ook was ik vaak ‘afwezig’; ik leefde in mijn eigen ‘droomwereld’". Na 6 maanden hard werken kwam er verbetering en nu geniet Sarike volop van haar zoon en haar gezin.

De reeks schilderijen in de expoitie heeft Sarike vanuit haar gevoel tijdens deze tijd gemaakt. Ze staan voor de rollercoaster aan emoties die haar vaak overvielen tijdens deze periode.

Kom naar onze bibliotheek om haar werken gedurende de maand januari te bekijken tijdens onze openingstijden. De officiële opening is op 12 januari van 15:00 en 17:00 uur.