Heemkunde contact: uitwisselen van foto's en herinneringen

6 februari 2020, van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Zevenbergen, Kasteelweg 3

Kosten: gratis

Maandelijks komt Heemkundekring Willem van Strijen uit Zevenbergen naar de bibliotheek. We ontmoeten elkaar in de bibliotheek en halen samen herinneringen op in de vorm van verhalen en foto's. Doel is om het verleden van Zevenbergen te beschrijven en te bewaren voor onze kinderen en kleinkinderen.

Elke eerste donderdag van de maand

Het initiatief heet: 'Heemkundecontact' en vindt elke eerste donderdag van de maand plaats van 14:00 tot 16:00 uur in Bibliotheek Zevenbergen. Elke maand staat in het teken van een ander thema. De toegang is gratis en iedereen is welkom.

Digitale foto’s graag op een USB-stick meenemen of opsturen. Deze foto's kunnen dan op het scherm worden getoond. Oude (papieren) foto's zijn natuurlijk ook welkom.

Het initiatief is een samenwerking tussen de Heemkundekring en Bibliotheek West-Brabant.

Januari: Op z'n Zeuvebergs gezeed door Ine Krielen
Februari: Carnaval door Jan Barel