Heemkunde contact: uitwisselen van foto's en herinneringen

7 februari 2019, van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Zevenbergen, Kasteelweg 3, Zevenbergen

Kosten: gratis

Heemkundekring Willem van Strijen uit Zevenbergen komt maandelijks bijeen in Bibliotheek VANnU en probeert om verhalen en foto’s bij mensen los te krijgen. Door mensen met herinneringen aan het verleden bij elkaar te brengen kunnen we het verleden van Zevenbergen beter beschrijven en bewaren voor het nageslacht.

Elke eerste donderdag van de maand

Dat initiatief heet: “ Heemkundecontact” en vindt elke eerste donderdag van de maand plaats van 14:00 tot 16:00 uur in Bibliotheek VANnU in Zevenbergen. Elke maand staat in het teken van een ander thema. De toegang is gratis en iedereen is welkom.

Donderdag 7 maart is de volgende editie, deze staat in het teken van 'Markt' en 'Molenstraat'.

Hopelijk worden er interessante verhalen uitgewisseld. Digitale foto’s graag op een USB-stick meenemen of opsturen. Deze foto's kunnen dan op het scherm worden getoond. Oude (papieren) foto's zijn natuurlijk ook welkom.

Het initiatief is een samenwerking tussen de Heemkundekring en Bibliotheek VANnU, die hiermee vorm geeft aan verbinding maken. De bibliotheek als ontmoetingsplaats voor de bevolking en niet meer alleen een plek waar je boeken vindt.