Informatiebijeenkomst over de overgang

20 april 2018 | Bibliotheek VANnU, Sint Annaplein 3, Oudenbosch

Op vrijdagavond is Florence Gaillard te gast bij Bibliotheek VANnU voor een informatiebijeenkomst over de overgang.

Wat is de overgang precies? Welke klachten kunt u krijgen en wat kunt u eraan doen? Op vrijdag 20 april is Florence Gaillard, coach en trainer voor vrouwen van 40-55, te gast in de Bibliotheek VANnU in Oudenbosch voor een gratis informatiebijeenkomst over de overgang.

De bekendste en eigenlijk de enige officiƫle overgangsverschijnselen zijn het onregelmatig worden van de menstruatie en opvliegers. Vrouwen weten wel beter, onregelmatig zijn en opvliegers zijn echt maar twee van de vele verschijnselen. Wat valt er nu allemaal onder overgangsverschijnselen? Kom naar de informatiebijeenkomst en doe de test en kijk hoeveel verschijnselen u herkent.

Wanneer: Vrijdag 20 april 2018
Tijd: 19.00 tot 20.00 uur
De informatiebijeenkomst is gratis toegankelijk.
Aanmelden via oudenbosch@bibliotheekvannu.nl