Informatiebijeenkomst over de overgang

16 april 2018, van 14:00 tot 15:30 | Sint Annaplein 3, Oudenbosch

Kosten: Gratis

Op maandagmiddag is Florence Gaillard te gast bij Bibliotheek VANnU voor een informatiebijeenkomst over de overgang.

Wat is de overgang precies? Welke klachten kunt u krijgen en wat kunt u eraan doen? Op maandag 16 april is Florence Gaillard, coach en trainer voor vrouwen van 40-55, te gast in de Bibliotheek VANnU in Oudenbosch voor een gratis informatiemiddag over de overgang.

De bekendste en eigenlijk de enige officiƫle overgangsverschijnselen zijn het onregelmatig worden van de menstruatie en opvliegers. Vrouwen weten wel beter, onregelmatig zijn en opvliegers zijn echt maar twee van de vele verschijnselen. Wat valt er nu allemaal onder overgangsverschijnselen? Kom naar de informatiemiddag en doe de test en kijk hoeveel verschijnselen u herkent.

Wanneer: Maandag 16 april 2018
Tijd: 14.00 tot 15.30 uur
De informatiemiddag is gratis toegankelijk.
Aanmelden via oudenbosch@bibliotheekvannu.nl