Informatiebijeenkomst Taalvrijwilligers

13 september 2019, van 16:00 tot 19:00 | Bibliotheek VANnU, Markt 54A, Roosendaal

Kosten: gratis

urban exploring

Vind je het leuk om met taal aan de slag te gaan en mensen uit verschillende culturen te leren kennen? Beschik je over inlevingsvermogen, geduld en flexibiliteit? Beheers je de Nederlandse taal goed? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 13 september.

Goede beheersing van taal is voor iedereen belangrijk. Daarom zijn er op veel plekken organisaties die anderstalige en Nederlandstalige volwassenen helpen om beter te lezen, te schrijven en te spreken en te helpen werken met een computer. Als taalvrijwilliger kun je het verschil maken in iemands leven.

Tijdens de informatiebijeenkomst op 13 september tussen 16:00 en 19:00 uur in Bibliotheek VANnU (Markt 54A, Roosendaal) vertellen we alles wat je moet weten om als taalvrijwilliger te kunnen starten. Medewerkers van Humanitas West-Brabant West, Bibliotheek VANnU en Curio (voorheen het Kellebeek College) zitten dan, op het Parrotia-plein, voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Heb je interesse loop dan vooral even binnen, ook als je twijfelt of taalvrijwilliger iets voor je is ben je van harte welkom en kijken we samen of het bij je past.

Waar: Bibliotheek Roosendaal, Markt 54A
Wanneer: Vrijdag 13 september