Informatiemarkt ter gelegenheid van Wereld Alzheimerdag

20 september 2019, van 14:00 tot 19:30 | Bibliotheek Zevenbergen, Kasteelweg 3

Kosten: Gratis

In verband met de aanstaande Wereld Alzheimerdag organiseert Bibliotheek Zevenbergen een informatiemarkt voor Alzheimerpatiënten, hun familieleden, mantelzorgers en betrokkenen die werkzaam zijn in de zorg op vrijdag 20 september.

Op de informatiemarkt geven verschillende organisaties uitleg over hun producten en diensten. Kom kijken naar de technische snufjes van het Huis van Morgen, stel uw vragen aan Surplus en ervaar de Music Chair. Nieuw in bibliotheek Zevenbergen: het Geheugenhuis. Wij hebben een uitgebreide dementiecollectie met informatieve boeken, romans, films en een Eerste Hulp Bij Dementie-koffer.

Met om 14.30 uur en 18.30 uur een filmpremière. Een film speciaal gemaakt voor mensen met dementie en hun omgeving. Mooie beelden (zonder stemmen), natuurlijke geluiden en kalme muziek zorgen voor positieve prikkels, ontspanning en rust.

Waar: Bibliotheek Zevenbergen, Kasteelweg 3
Wanneer: Vrijdag 20 september