Inspiratieuurtje HSP

11 september 2019, van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Roosendaal, Markt 54A

Kosten: Gratis

Naar aanleiding van het succes van de lezingen met betrekking tot 'De kracht van hooggevoelig zijn' van Sari van der Spaan is het idee ontstaan om 1x per maand samen te komen in Bibliotheek Roosendaal om doelgericht aandacht te geven aan hooggevoelig zijn. We bieden een wisselend thema waar we steeds een ochtend aandacht aan besteden.

Meer informatie HSP

Tijdens het inspiratie uurtje maakt Sari ruimte voor wat er aandacht vraagt. Bovendien is er een fijne oefening en korte meditatie om meer innerlijke rust te ervaren.

Schuif gezellig aan, je mag zelf voor een kopje koffie of thee zorgen, de inspiratie is gratis.

Waar: Bibliotheek Roosendaal
Wanneer: Woensdag 11 september en maandag 7 oktober
Tijd: 10:00 uur
Kosten: gratis