Inspiratieuurtje HSP

12 juni 2019, van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Roosendaal, Markt 54A, Roosendaal

Kosten: Gratis

Naar aanleiding van het succes van de lezingen met betrekking tot 'De kracht van hooggevoelig zijn' van Sari van der Spaan is het idee ontstaan om 1x per maand samen te komen in Bibliotheek Roosendaal om doelgericht aandacht te geven aan hooggevoelig zijn. We bieden een wisselend thema waar we steeds een ochtend aandacht aan besteden.

Meer informatie HSP

In de maand juni is er geen specifiek thema, maar worden al je vragen rondom hooggevoeligheid beantwoord én geeft Sari algemene informatie over HSP.

Schuif gezellig aan, je mag zelf voor een kopje koffie of thee zorgen, de inspiratie is gratis.

Waar: Bibliotheek Roosendaal
Wanneer: Woensdag 12 juni 2019
Tijd: 10:00 uur
Kosten: gratis