Yoga en spelen tussen de boeken

16 juni 2018, van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek VANnU, Markt 54, Roosendaal

Kosten: Gratis

Twee zaterdagochtenden kunnen kinderen aansluiten bij de activiteit kinderyoga en een avontuurlijk spel.

Op zaterdag 2 juni en zaterdag 16 juni kunnen kinderen meedoen aan een kinderyoga sessie met Nancy van Kinderyoga De Blije Olifant. √Čn een avontuurlijk spel spelen waarbij ze hun zelfvertrouwen stimuleren en zelfinzicht vergroten met Ivon van Kindercoaching Hi!

Het is geschikt voor alle kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar en die benieuwd zijn hoe het is om te staan als een flamingo, of te lopen als een olifant, een giraffe of een beer. En die op zoek willen naar schatten en het leuk vinden om een spel te spelen dat verbindt, inspireert en raakt.

Beide dames zijn gecertificeerde coaches en staan tijdens de maand juni twee keer in de bibliotheek om de kinderen te ontvangen en nieuwe dingen te leren. U hoeft zich niet van tevoren op te geven, men kan inlopen tijdens de sessie.

Kom jij ook?

Wanneer: Zaterdag 2 juni en zaterdag 16 juni