De kracht van transformatie - Lezing voor hooggevoelige vrouwen

21 september 2019, van 13:30 tot 15:00 | Bibliotheek Roosendaal, Markt 54A, Roosendaal

Kosten: 7,50

Ben jij er ook zo aan toe om terug ruimte en blijheid te voelen in jezelf? In de nieuwe lezing ga ik informatie met jullie delen met betrekking tot het waarom?

Heb jij bepaalde vragen stuur deze dan naar mij toe, misschien kan ik je helpen. Tijdens deze bijzondere (anders dan anders) lezing krijg je nieuwe inzichten en meer duidelijkheid over het transformatieproces waar jij misschien nu inzit. Als je weet dat je hsp bent, in een burn-out zit of hebt gezeten, als je depressieve klachten hebt of gewoon toe bent aan verandering. Als je streng bent voor jezelf, onrust ervaart of je blijheid even niet kunt vinden kom dan ook!

De nieuwe lezing zal plaatsvinden op 21 september in Bibliotheek VANnU te Roosendaal, aanvang 13.30 uur. Kaartjes zijn sinds 1 juli online te koop voor €7,50 via de webshop op www.sarivanderspaan.nl

Ik ben geen coach, geen therapeut en geen alleswetende vrouw. Ik ben gewoon Sari. Het leven is mijn leerschool, zo is het altijd geweest. Ik “leer vliegen” en kan je vast vertellen dat het tijdens de lezing niet alleen bij “zitten en luisteren” blijft.

Waar: Bibliotheek Roosendaal, Markt 54A
Wanneer: Zaterdag 21 september
Tijd: 13:30 - 15:00 uur
Kosten: € 7,50