Lezing Eva Hoeke en Marcel van Roosmalen

12 december 2019 | Bibliotheek Zevenbergen, Kasteelweg 3

Kosten: 12,50

Op donderdag 12 december ontvangt Bibliotheek Zevenbergen in samenwerking met Stichting Cultuur Moerdijk columnisten Eva Hoeke en Marcel van Roosmalen. De avond start om 20.00 - je bent welkom vanaf 19.30.

Eva Hoeke en Marcel van Roosmalen schrijven voor respectievelijk De Volkskrant en NRC. Zij schrijven daar soms over elkaar als “De Man” en “De Vriendin”. Naast columnist zijn beiden journalist en schrijver.

Eva zat recent bij DWDD om te praten over haar Twitter-account “#Dankjedokter’ waar veel mensen een reactie op plaatsten om de dokter te bedanken. Zij maakt regelmatig interviews voor De Volkskrant en schreef het boek De Stad, de Kroeg en de Man. Samen met “De Man” (Marcel dus) schreef zij Als het maar niet op ons lijkt, een boek over de ervaringen van jonge ouders met hun pasgeboren kind.

Marcel is ook columnist bij het radioprogramma De Nieuws BV., hij is daar een van de “Druktemakers’’. Ook speelde hij het afgelopen seizoen mee in ‘De Slimste Mens’. Momenteel maakt hij, samen met twee anderen, een theatertour op zoek naar de Nederlandse volksaard. Marcel publiceerde Het zijn de kleine dingen die het doen, Het is nooit leuk als je tegen een boom rijdt en Theo Jansen.

Donderdagavond 12 december worden er gesprekken gevoerd met Eva en Marcel. Ook lezen zij voor uit eigen werk en is er volop gelegenheid om vragen te stellen. Natuurlijk signeren zij ook hun boeken.

Waar: Bibliotheek Zevenbergen, Kasteelweg 3
Wanneer: Donderdag 12 december
Tijd: 20.00 uur - Inloop vanaf 19.30
Kosten: 12,50
Reserveer kaarten door een mail te sturen naar lezingen@cultuurmoerdijk.nl.