Lezing over rouw Zevenbergen

10 november 2018, van 11:00 tot 12:30 | Bibliotheek Zevenbergen, Kasteelweg 3, Zevenbergen

Kosten: Gratis

(Samen)leven met rouw, over leven met verlies. Lezing in Bibliotheek Zevenbergen door rouwdeskundige Margot van Rijn over verdriet, kwetsbaarheid, eenzaamheid en veerkracht.

Bij rouw denken we veelal aan het overlijden van een dierbare. Het verdriet en het gemis als iemand er niet meer is. Maar wist je dat ook andere verliessituaties rouw tot gevolg hebben? Denk bijvoorbeeld aan ziekte, scheiding, ontslag, adoptie of ongewenste kinderloosheid. Allemaal gebeurtenissen die diep ingrijpen in het leven. Margot zal stilstaan bij rouw vanuit individueel en maatschappelijk perspectief. Ze vertelt als professional en ervaringsdeskundige over misvattingen en waarheden. De lezing biedt ruimte voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen.