Medialab activiteiten

• CoderDojo Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | Medialab, Bibliotheek Roosendaal

Tijdens een CoderDojo ontmoet je deelnemers met dezelfde interesses. Onderling deel je je kennis met elkaar en maak je nieuwe dingen.

za 23 mrt

• Cursus Digikids Medialab Bekijk details

3 april 2019, 14:00 t/m 19 juni 2019, 15:30 | Medialab, Bibliotheek Roosendaal

Vind jij het leuk om met computers, camera's en andere digitale apparaten te werken? Lekker creatief aan de slag gaan met nieuwe media, leuk en leerzaam tegelijk. In het Digikids Medialab gaan we dat allemaal doen!

03 apr t/m 19 jun

• CoderDojo Bekijk details

za 06 apr

Van 10:30 tot 12:30 | Medialab, Bibliotheek Roosendaal

Tijdens deze CoderDojo gaan we aan de slag met het maken van 3D-afbeeldingen en uitprinten. Met behulp van het gratis online programma Tinkercad maken de deelnemers zelf hun eigen creaties.

za 13 apr

za 11 mei