Muziek in de bieb: Verras je Valentijn

14 februari 2020, van 19:00 tot 20:00 | Bibliotheek Oudenbosch, Sint Annaplein 3

Kosten: Gratis

Verras je Valentijn met een romantisch concert in Bibliotheek Oudenbosch! Op vrijdag 14 februari geeft Milou Bezem een concert. Ze speelt werken van Einaudi en Yiruma. De toegang is gratis, inclusief koffie en thee. Meld je wel even aan bij de balie, of door te mailen naar oudenbosch@bibliotheekwb.nl.

In de huiskamer van Bibliotheek Oudenbosch klinkt elke tweede vrijdagavond van de maand muziek. Onze bibliotheek wil een podium bieden aan talenten uit de regio. Grijp je kans, doe ervaring op en laat zien wat je kunt! Aanmelden kan bij de balie van Bibliotheek Oudenbosch.

Waar: Bibliotheek Oudenbosch, Sint Annaplein 3
Wanneer: Vrijdag 14 februari
Tijd: 19.00 - 20.00 uur
Gratis entree, aanmelden bij de balie of door te mailen naar oudenbosch@bibliotheekwb.nl.