Gratis leren programmeren

28 september 2019, van 10:30 tot 12:30 | Medialab, Bibliotheek Roosendaal, Markt 54A

Kosten: gratis

Elke laatste zaterdag van de maand kun je bij de CoderDojo Roosendaal gratis leren programmeren, 3D printen/ontwerpen, en nog veel meer.

CoderDojo Roosendaal

Bouw je eigen game!

Deze keer gaan we speciaal voor Halloween een spannende game bouwen.

Heb je een laptop? Neem deze dan mee!
Heb je geen laptop? Laat dit even weten bij je aanmelding.

Word fan van onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom deze Dojo. Of meld je aan voor de Medialab nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten.

Meer over Coderdojo

Bij CoderDojo kunnen kinderen van 7 t/m 17 jaar gratis leren programmeren. Dit wordt helemaal gratis verzorgd door vrijwilligers! CoderDojo is een open source, door vrijwilligers opgezette, beweging. CoderDojo staat voor het houden van gratis sessies voor jonge mensen. Omdat CoderDojo open source is kan de invulling van elke Dojo anders zijn.

Interesse om CoderDojo vrijwilliger te worden? Stuur ons een berichtje!

Meer medialab-activiteiten

• Workshop YouTube Heroes Bekijk details

13 november 2019, van 13:30 tot 15:30 | Bibliotheek VANnU, Markt 54a

Tijdens de Week van de Mediawijsheid geeft CG-Graphics de workshop YouTube Heroes in het Medialab Roosendaal. Tijdens deze workshop leer je alles over het perfecte filmpje!

• Gratis leren programmeren Bekijk details

30 november 2019, van 10:30 tot 12:30 | Medialab, Bibliotheek Roosendaal, Markt 54A