Rijdende robots bouwen

17 augustus 2019, van 10:30 tot 12:30 | Medialab, Bibliotheek Roosendaal, Markt 54A

Kosten: gratis

De laatste zaterdag van de zomervakantie vindt er een speciale sessie plaats van CoderDojo. 10 deelnemers kunnen een robot maken: Mojo.

Robots maken in de zomer

Op zaterdag 17 augustus vindt, van 10.30 tot 12.30 uur, de nieuwe CoderDojo sessie plaats in het Medialab van Bibliotheek VANnU in Roosendaal. Samen met mentoren bouwen kinderen aan Mojo, een Makerbot die kan rijden en verschillende taken zelfstandig kan uitvoeren.

Jongeren van 7 tot en met 17 jaar kunnen zich aanmelden (klik op de grijze knop hieronder).

Iedereen is van harte welkom.

Word fan van onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom deze Dojo.

Waar: Medialab in Bibliotheek Roosendaal, Markt 54A
Wanneer: Zaterdag 17 augustus
Tijd: 10:30-12:30 uur
: gratis

Meer over Coderdojo

Bij CoderDojo kunnen kinderen van 7 t/m 17 jaar leren programmeren. Dit wordt helemaal gratis verzorgd door vrijwilligers! Interesse om CoderDojo vrijwilliger te worden? Stuur ons een berichtje!