Rondleiding Digitale Bibliotheek

14 mei 2019, van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Roosendaal, Markt 54A, Roosendaal

Kosten: gratis

Wij organiseren een rondleiding door onze digitale bibliotheek. Leer alles over onze apps, e-books en meer.

Welkom in de Digitale Bieb!

Op dinsdag 14 mei geven we een digitale rondleiding om 10:30 uur. Bovendien zal er een digitaal vragenuurtje zijn, waar jij al jouw vragen digitaal kunt stellen. Wij nemen jou mee en leggen alles uit over inloggen, de online catalogus raadplegen, e-books, Mijn Menu, de LuisterBieb-app, onze Bieb-Wise app en al jouw andere (digitale) vragen.

Meld je aan, of kom binnen lopen, en laat je wegwijs maken in de mogelijkheden van de digitale bibliotheek.

Of kom naar de uitleg over de digitale bibliotheek op dinsdag 18 juni om 10:30 uur.