Tentoonstelling Koning Quast

28 mei 2018, 10:00 t/m 13 juni 2018, 11:00 | Bibliotheek VANnU, Markt 54, Roosendaal

Kosten: Gratis

Van 28 mei tot en met 13 juni is er een tentoonstelling van Koning Quast in Schatrijk.

De tentoonstelling bestaat uit acht werken van acht verschillende kunstenaars. Om de kijkers te blijven boeien is er gekozen voor een gevarieerde expositie met verschillende kunstvormen. Het zijn werken die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen, die hen raken en uitdagen, met thema's als graffiti, emoticons en braille. Hierdoor worden leerlingen bewust gemaakt van het feit dat taal uit meer bestaat dan letters of gesproken woord.