Vaderdagactie bieb Roosendaal

31 mei 2019 t/m 14 juni 2019 | Bibliotheek Roosendaal, Markt 54A

Kosten: Gratis

Heb jij de allerleukste vader? Laat weten waarom en win voor hem een mooie prijs.

Schrijf een briefje

Doe mee aan onze winactie en maak kans op een Vaderdag geschenk van Keurslager Van Oevelen en BBQ Experience Center in Roosendaal ter waarde van €30,-.

Cadeautje van de bieb

Zondag 16 juni is het weer zover; Vaderdag. Dé dag dat we alle vaders weer even extra belonen voor alles wat ze voor ons doen. Als Vaderdag cadeautje wil Bibliotheek VANnU iedereen de mogelijkheid geven om cadeaubonnen ter waarde van €30,- te winnen voor zijn of haar vader.

Wat moet je doen?

Vraag bij een medewerker aan de balie een post-it hartje. Op deze hartje schrijf je op waarom jouw vader de allerleukste, stoerste, liefste of gekste vader van Roosendaal is. Naam, telefoonnummer en emailadres zijn nodig om mee te kunnen doen, deze kan je doorgeven aan de balie. Er wordt een willekeurige winnaar gekozen uit alle inzendingen. Iedereen mag meedoen!

De winnaar wordt 15 juni bekend gemaakt, zorg dus dat je uiterlijk 14 juni bent ingeschreven. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

We zijn heel benieuwd naar de inzendingen!