Vaders voor Lezen - Oudenbosch

25 mei 2019, van 11:00 tot 12:00 | Sint Annaplein 3, Oudenbosch

Kosten: Gratis

Vaders & Opa's voor Lezen. Tijdens dit voorleesuurtje worden kinderen uitgenodigd om te luisteren naar de leuke verhalen van de vaders en opa's. Elke maand staat een ander verhaal centraal.

Voorlezen is belangrijk

Voorlezen is belangrijk, want daarmee voorkom je dat je kind een leesachterstand oploopt. Voorgelezen kinderen hebben een veel grotere woordenschat. Om het voorlezen te stimuleren, organiseert de Bibliotheek VANnU in Oudenbosch elke laatste zaterdag van de maand voor alle kinderen en vaders of opa’s “Vaders voor Lezen”.

Van 11.00 tot 12.00 uur zijn alle vaders, opa's en kinderen van harte welkom op de voorleesochtend in de Bibliotheek in Oudenbosch. De kinderen worden door de vaders en opa's samen voorgelezen. Elke maand is er een nieuw thema, met nieuwe boeken.

Vaders, Opa's en kinderen graag tot ziens in de Bibliotheek op zaterdag om 11.00 uur aan het Sint Annaplein 3 in Oudenbosch.
De toegang is gratis, ook voor niet-leden!

20 april: Koningen en koninginnen, prinsen en prinsessen
25 mei: Annie M.G. Schmidt