Vaders voor Lezen - Oudenbosch

30 maart 2019, van 11:00 tot 12:00 | Sint Annaplein 3, Oudenbosch

Vaders & Opa's voor Lezen over Anders zijn

Anders zijn

Het thema voor de voorleesactiviteit op zaterdag 30 maart in Oudenbosch is "Anders zijn".
Gelukkig is niet iedereen hetzelfde. De een is goed in springen en de ander is goed in zingen. De een heeft rood haar en de ander een bril. Ben je druk of juist heel rustig. Wat is het verschil?

Voorlezen is belangrijk, want daarmee voorkom je dat je kind een leesachterstand oploopt. Voorgelezen kinderen hebben een veel grotere woordenschat. Om het voorlezen te stimuleren, organiseert de Bibliotheek VANnU in Oudenbosch elke laatste zaterdag van de maand voor alle kinderen en vaders of opa’s “Vaders voor Lezen”. Van 11.00 tot 12.00 uur zijn alle vaders, opa's en kinderen van harte welkom op de voorleesochtend in de Bibliotheek in Oudenbosch. De kinderen worden door de vaders en opa's samen voorgelezen. Elke maand is er een nieuw thema, met nieuwe boeken.

Vaders, Opa's en kinderen graag tot ziens in de Bibliotheek op zaterdag om 11.00 uur aan het Sint Annaplein 3 in Oudenbosch.
De toegang is gratis, ook voor niet-leden!