Volle zalen in Oudenbosch

8 september 2019, van 14:00 tot 17:00 | Markland College, Pagnevaart 7, Oudenbosch

Kosten: € 7 / € 5 met biebpas

urban exploring

Op de Wereldalfabetiseringsdag wordt er een leuke activiteit in samenwerking met Filmtheater Fanfare aangeboden dat in het teken staat van laaggeletterdheid.

Een middag met aandacht voor laaggeletterdheid

De middag wordt geopend met een korte voorbespreking met bijzondere gasten. Vervolgens wordt de prijswinnende film The Reader getoond. In deze film maken we kennis met mensen die moeite hebben met lezen en schrijven, dankzij deze bijzondere film wordt het taboe op laaggeletterdheid op mooie wijze doorbroken.

The Reader, gebaseerd op het boek De Voorlezer van Bernhard Schlink, is een film uit 2008 met o.a. Kate Winslet en Ralph Fiennes en heeft talloze prijzen gewonnen en kreeg 5 Oscar nominaties waarvan Kate Winslet de Oscar voor Beste Actrice mee naar huis nam.

Waar: Filmtheater Fanfare, Utopiazaal, Markland College, Pagnevaartweg 7, 4731 AA Oudenbosch.
Wanneer: Zondag 8 september
Tijd: 14:00 - 17:00 uur
Kosten: € 7 / entree met Fanfarepas of Bibliotheekpas € 5

Reserveren kan via oudenbosch@bibliotheekvannu.nl of bij Filmtheater Fanfare.

Ik wil dit boek reserveren

• De voorlezer

Bernhard Schlink

Een jongeman kijkt terug op de relatie die hij als 15-jarige had met een 36-jarige vrouw met een geheim. Verhaal in korte zinnen en gemakkelijke woorden.

Gedrukt boek

Bekijk details van De voorlezer