Voorleesvoorstelling Wapperkids

20 januari 2020, van 14:30 tot 16:00 | Bibliotheek Oudenbosch, Sint Annaplein 3

Kosten: Gratis

Ssst!!! De tijger slaapt

In het kader van de Nationale Voorleesdagen geeft Wapperkids een voorleesvoorstelling in Bibliotheek Oudenbosch. De voorstelling is geschikt voor alle kinderen tot 6 jaar.

Moppereend
Eend heeft niemand om mee te spelen. Ze loopt mopperend langs allerlei dieren, maar wordt alleen maar nóg mopperiger... Naast Moppereend is ook Geppie Gans niet tevreden. Helpen jullie mee zodat ze allebei weer vrolijk worden? Stilzitten is ook dit jaar geen optie in de Voorleesvoorstelling van Wapperkids! Wij laten de kinderen op een actieve wijze het boek ‘Moppereend’ beleven. Pas op, want er komt een hele grote MOPPERbui boven ons hoofd te hangen! Daarna gaat ook Geppie Gans op zoek naar zonneschijn. Wapperkids brengt ook dit jaar bij het prentenboek van het jaar een eigen liedje dat geïnspireerd is op een bekend kinderliedje.

Praktische info
De voorstelling duurt 45 minuten en Wapperkids is voor en na de voorstelling 15 minuten aanwezig om uitleg te geven aan ouders en vragen te beantwoorden. Het is geen enkel probleem als er oudere of jongere broertjes/zusjes meekomen naar de voorstelling, maar Wapperkids zal de voorstelling hier echter niet op aanpassen.

Waar: Bibliotheek Oudenbosch, Sint Annaplein 3
Wanneer: Maandag 20 januari
Tijd: Vanaf 14.30 uur
Meld je aan door te mailen naar oudenbosch@bibliotheekvannu.nl