Voorstelling Moppereend door Clown Li

29 januari 2020, van 15:00 tot 16:30 | Bibliotheek Rucphen, Binnentuin 3

Kosten: Gratis

Tijdens de Nationale Voorleesdagen komt Clown Li langs in Bibliotheek Rucphen. Vanaf 15.00 leest ze het verhaal Moppereend voor, prentenboek van het jaar 2020. De interactieve voorstelling is geschikt voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar, entree is gratis.

Tijdens de voorstelling worden de zintuigen geprikkeld van het kind en wordt er een interactief spel gemaakt met de kinderen, zodat het prentenboek in hun fantasie tot leven komt. We kijken en luisteren naar het verhaal, zingen leuke bijpassende liedjes en bewegen mee op de muziek.

De prentenboekvoorstellingen worden gedaan door Clown Li. Zij komt langs met een leuke boekenstandaard en koffer. Hierin zitten bijpassende spulletjes waarmee zij het verhaal vertelt aan de kinderen. De prentenboek voorstellingen zijn geschikt voor jonge kinderen van 2 tot 6 jaar.

Waar: Bibliotheek Rucphen, Binnentuin 3
Wanneer: Woensdag 29 januari