Walk&Talk Roosendaal

18 maart 2019, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Roosendaal Centrale, Markt 54a, 4701 PH Roosendaal

Dé koffiepauze voor werkzoekenden. Elke 3e maandag van de maand.

Gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden: elkaar ontmoeten, netwerken, kennis en ervaringen delen. Elke maand wordt een specifiek thema belicht. Inloop vanaf 09:30 uur.

Waar: Taalpunt Bibliotheek Roosendaal, Markt 54A
Wanneer: 10:00 tot 12:00 uur, inloop vanaf 09:30 uur

Maandag 20 mei is de eerstvolgende Walk & Talk. Jij bent er toch ook bij?

20 mei: Edwin Jansen - Hoe maak ik een goede 1e indruk

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken, juist daarom is het belangrijk dat je je bewust bent van hoe jij overkomt.
Wat zegt je houding, je gedrag en de woorden die jij gebruikt? Welk gevoel laat jij achter na een gesprek en welke zaken spelen nog meer mij bij het maken van een eerste indruk?

We leven in een snelle en sociale maatschappij en veel informatie is makkelijk toegankelijk, hou jij daar rekening mee tijdens het solliciteren?
En hoe laat je nou een verpletterende eerste indruk achter na een gesprek zodat jij in aanmerking komt voor die baan?

Andere thema's

Maandag 17 juni: Eveline Hooftman – zij vertelt over haar carrièreswitch van slagerijmedewerker naar ouderenzorg.