Walk&Talk Roosendaal

21 januari 2019, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Roosendaal Centrale, Markt 54a, 4701 PH Roosendaal

Dé koffiepauze voor werkzoekenden. Elke 3e maandag van de maand.

Gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden: elkaar ontmoeten, netwerken, kennis en ervaringen delen. Elke maand wordt een specifiek thema belicht. Inloop vanaf 09:30 uur.

Op 21 januari is Bjorn van Overveld aanwezig. Het thema is: Ontdek je talenten in de talentencirkel.

De deelnemers gaan in de workshop Talentencirkel actief en natuurlijk aan de slag met hun talenten op werkvlak en op het gebied van zoeken naar werk.
Er wordt gebruik gemaakt van de werkvorm Stilleven, waarbij de deelnemers met natuurlijke materialen een stilleven van hun talenten creëren.

Waar: Taalpunt Bibliotheek Roosendaal, Markt 54A
Wanneer: 10:00 tot 12:00 uur, inloop vanaf 09:30 uur

Meer data en thema's:

8 februari: Froukje Smeding – Thema: netwerken

18 maart: Edwin Jansen – Thema: Hoe maak ik een goede 1e indruk
Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken, juist daarom is het belangrijk dat je je bewust bent van hoe jij overkomt.
Wat zegt je houding, je gedrag en de woorden die jij gebruikt? Welk gevoel laat jij achter na een gesprek en welke zaken spelen nog meer mij bij het maken van een eerste indruk?

We leven in een snelle en sociale maatschappij en veel informatie is makkelijk toegankelijk, hou jij daar rekening mee tijdens het solliciteren?
En hoe laat je nou een verpletterende eerste indruk achter na een gesprek zodat jij in aanmerking komt voor die baan?