Webinar 'Je puber en gamen'

12 november 2019, van 19:30 tot 20:00

Kosten: Gratis

Bibliotheek VANnU, GGD West-Brabant en Gamen in Balans organiseren samen een webinar tijdens de Week van de Mediawijsheid met voorlichting voor ouders over gamen. Deze webinar vindt plaats op dinsdag 12 november tussen 19.30 en 20.00 uur, in het kader van de Week van de Mediawijsheid.

Bij hoeveel uur gamen ben je gameverslaafd? Hoe maak je afspraken over het gamen? Wanneer is gamen een talent? En wat zijn de kansen die de gaming industrie biedt? Deze vragen en nog veel meer worden besproken in dit webinar.

GGD, Bibliotheek VANnU en Gamen in Balans besteden aandacht aan dit thema in het kader van de Week van de Mediawijsheid met als thema 'aan of uit'? In een wereld vol media moeten we constant keuzes maken. Slim aanstaan verrijkt je leven. Maar zodra je te veel tijd besteedt aan bijvoorbeeld gamen merk je dat je lichaam (of je omgeving) protesteert. Laten we van elkaar leren en elkaar helpen. Tijdens de Week van de Mediawijsheid stellen we daarom de vraag: wanneer kies jij om aan of uit te staan?

Wanneer: Dinsdag 12 november
Tijd: 19.30 - 20.00 uur
Kosten: Gratis

Enthousiast geworden? Meld je dan hier aan!