Website bouwen tijdens de Codemiddag

7 augustus 2019, van 13:00 tot 16:00 | Medialab, Bibliotheek Roosendaal, Markt 54A

Kosten: € 10

Heb jij in de zomervakantie nog niets te doen? En wil je graag met leeftijdsgenootjes aan de slag met websites bouwen en programmeren? Meld je dan nu aan voor de Code Middag!

Code middag - Programmeren in de bibliotheek

Tijdens de codemiddag gaan wij natuurlijk aan de slag met het bouwen van een website met de Code Qube. De middag zal plaatsvinden in het Medialab van Bibliotheek VANnU in Roosendaal. Samen met andere leeftijdsgenoten gaan we er leuke en technische middag van maken! Meld je snel aan voor de code middag in de zomervakantie.

Wat: websites bouwen met Code Qube, persoonlijke begeleiding en een hoop gezelligheid!
Waar: Medialab, Bibliotheek Roosendaal
Wanneer: Woensdag 7 augustus 2019
Tijd: 13:00 – 16:00
Kosten: €10,- per deelnemer
Leeftijd: 8 – 14 jaar

Maximaal 25 deelnemers. De code dagen zullen doorgaan bij minimaal 9 inschrijvingen.

Aanmelden kan via de website van Code Qube, door op onderstaande knop te drukken.